Stedentrip in Europa

Stedentrip Europa

Stedentrip in Europa

Ben je Nederland zat of wil je graag een stedentrip maken naar een ander land? Europa heeft vele mooie steden en bezienswaardigheden. Je kunt ervoor kiezen om met het vliegtuig te reizen, de trein te pakken of toch met de auto te gaan. Hoe dan ook, voor een mooi prijsje kun je binnen Europa prachtige stedentrips maken! Mooie steden in Europa om een stedentrip te maken zijn:

Stedentrip Barcelona

Barcelona is een echte aanrader voor een stedentrip! Deze mediterrane stad heeft een fantastische ligging aan de zee. De gebouwen in deze stad stralen cultuur en architectuur uit en je vindt er een bruisend uitgaansleven in de zwoele nachten. In de heerlijke Catalaanse restaurants kun je het buikje rond eten en het klimaat is er zeer aangenaam. Wat wil je nog meer?!

Stedentrip Brussel

De prachtige stad Brussel mag je niet overslaan als je denkt aan een stedentrip. De fraaie kathedralen en de fantastische “Grote markt” moet je echt minimaal één keer gezien hebben. De stad Brussel kenmerkt zich door de gezellige straatjes, bruine kroegen en antiekmarkten. Uiteraard moet je tijdens je stedentrip een heerlijke wafel eten en even op zoek gaan naar Manneken Pis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *